Tassimo – kaffe på ett enkelt och smidigt sätt

Tassimo är ett franskt märke som tillverkar några av marknadens mest populära kapslar och kapselbryggare. Kapselkaffe är ett modernt sätt att få välsmakande och högkvalitativt kaffe av högsta klass och är dessutom oerhört enkelt. Med Tassimo så kan du välja bland en hel uppsjö av olika smaker, samtidigt som deras kapselbryggare gör att du får ett perfekt resultat varje gång.

Kapselkaffe blir allt mer populärt i Sverige. En kapselbryggare som för några år sedan var en ganska ovanlig syn i svenska hem är idag väldigt vanligt och fler och fler får konstant upp ögonen för hur fantastiskt det kan vara med kapselkaffe. Idag så finns det många producenter som tillverkar bryggare och kapselkaffe. Bland dessa står Tassimo ut från mängden tack vare de enorma mängder alternativ som man har att välja på, samt hur prisvärt deras kaffe är.

Utbudet på kapslar

Tassimo har också varit ute på marknaden under en längre tid. Detta adderat med att det är ett utav de mer prisvärda märkena har gjort att de snabbt har fått en stor del av marknaden med många kaffedrickare som förlitar sig på Tassimo.

När det kommer till utbudet på kapslar så finns det som vi tidigare har nämnt en hel del olika saker att välja på. Här så kan man välja mellan traditionellt bryggkaffe, men även på en rad olika kapslar som är speciellt framtagna för att smaka underbart som en espresso. Oavsett vilken typ av kaffe du föredrar så kommer tassimo ha någonting som passar för just dig och dina smakpreferenser.

Bryggare från Tassimo

Tassimo tillverkar också bryggare som använder sig utav kapslar för att göra kaffe som smakar underbart, varje bryggning. Dessa kommer i olika storlekar och prisklasser men även här finns det någonting som passar alla kök och plånböcker. Om man inte har en bryggare sedan tidigare så kan det vara klokt att köpa ett startkit med en bryggare och en blandning av olika smaker. På så sätt så kan du pröva dig igenom några olika kapslar tills du hittat en som du tycker om, varpå du kan beställa mer utav den specifika smaken.